Duinvermaak Bergen

Duinvermaak

Breelaan 132
1861 GH Bergen NH
072 - 581 39 27

  • fietsroutes bergen duinen
  • recreatie bergen
  • wegwijzer bergen schoorl
  • mtb parcours bergen nh
  • il primo ski
  • brede duinenroute
Premium kwaliteit

Recreatie

Door de ligging van Duinvermaak aan de rand van bos en duinen zijn verschillende recreatieve of sportieve activiteiten mogelijk!

Wandelen: Vanuit Duinvermaak is het Noordhollands Duinreservaat binnen enkele stappen bereikbaar. Het gebied strekt zich uit van Wijk aan Zee tot de Schoorlse Duinen, is zo’n 20 km lang en gemiddeld 2,5 km breed. Een heerlijke wandeling naar zee behoort dus tot de mogelijkheden! Voor bezoek aan deze duinen heeft u een duinkaart nodig; deze is verkrijgbaar bij Duinvermaak. Het eerste deel van het bos- en duingebied is vrij toegankelijk!

Mountainbiken: Duinvermaak is het startpunt voor de fameuze Schoorlse Mountainbikeroute in het gebied van Staatsbosbeheer. Een zeer afwisselend en goed onderhouden parcours, volgens kenners een aanrader!ย  Het record staat op 31:51 minuten, maar de meeste fietsers doen er ongeveer een uur over. Kijkt u op www.mtb-noordwest.nl!
Fietsclinics kunnen verzorgd worden door MTB activiteitenbureau ONYVA. Op deze wijze kunt u veilig en plezierig kennis maken met de mountainbike en de mountainbike route. Kijkt u op www.onyva.org!

fiets

Fietsen: Natuurlijk kunt u ook op “normale” fietsen een heerlijke tocht maken op een van de vele fietspaden; hiervoor heeft u een duinkaart nodig welke verkrijgbaar is bij Duinvermaak.

Andere activiteiten: Nordic Walking, joggen of hardlopen (elke dag vertrekken op verschillende tijden diverse groepen lopers). Bij sneeuwval is het natuurlijk heerlijk langlaufen in de duinen, echter zonder sneeuw kunt u ook bij de buren, Kunstskibaan Il Primo (www.ilprimo.nl) terecht.

Duinvermaak is tevens een goed startpunt voor een “rondje Bergen”. Een historisch kunstenaarsdorp vol geweldige winkels. Kijkt u bijvoorbeeld eens bij een van de twee prachtige boekenwinkels, kinderkledingwinkels, schoenenwinkels etc of brengt u liever een bezoek aan het pas gerestaureerde museum Kranenburgh? (www.kranenburgh.nl)

Bij Duinvermaak is het VRIJ PARKEREN!!!

๐Ÿ‘‘ Let op, gesloten! ๐Ÿ‘‘

๐Ÿ‡ณ๐Ÿ‡ฑ๐Ÿงก Koningsdag - zaterdag 27 april - zijn we gesloten ๐Ÿงก๐Ÿ‡ณ๐Ÿ‡ฑ

Welkom bij Duinvermaak

(Nu weer) Dagelijks geopend van 9 tot 21 uur. Keuken geopend 12. 00 uur tot 20.30 uur.

7 dagen geopend
van 9.00 uur tot 21.00 uur.

Wist u dat u bij ons ook pannenkoeken en pizza's kunt
afhalen!

Gratis parkeren
+ fietsoplaadpunt

Bij ons verkrijgbaar
PWN Duinkaarten