Duinvermaak Bergen

Duinvermaak

Breelaan 132
1861 GH Bergen NH
072 - 581 39 27

Premium kwaliteit

Organisch en meer

Vol trots delen wij u mee dat wij proberen zoveel mogelijk biologische ingrediënten te gebruiken voor onze producten. PURO koffie wordt geschonken vanwege de fairtrade achtergrond en natuurlijk de “pure” smaak. puro koffie PURO koffie ondersteunt de koffie-boeren, het regenwoud waar zij in leven maar zelfs ook de Nederlandse Natuurmonumenten!

Verder hebben we, niet te vergeten, ons eigen Duinvermaak water, met of zonder bubbels. Wat ook heerlijk en verfrissend is, smakelijk bij bijvoorbeeld een lekkere pannenkoek, is ons speciaal voor Duinvermaak gebottelde, ongefilterde appelsap. Kijkt u even naar het etiket…

Maman

Naast de biologische ingrediënten en producten wijzen wij u ook vol trots op de intensieve verbouwing die in 2014 is afgerond. Een van onze doelstellingen tijdens de verbouwing was om de energie-vraag te laten afnemen en hierdoor milieubewuster te kunnen produceren. Dit doel is onder andere bereikt door: het aantal koelmotoren te verminderen en een nieuwe “tweetraps’-afwasmachine te installeren. Deze machine maakt gebruik van osmose-water, waardoor met minder milieubelastende zeep en naglansmiddel een schoner afwasresultaat bereikt kan worden. Tevens wordt uit het warme afvalwater energie teruggewonnen, welke hergebruikt wordt in de afwasmachine. Ook vermeldenswaardig is het feit dat in het keukenafzuigsysteem de warme keukendampen door middel van een warmte terugwin- installatie als schone warm lucht teruggebracht worden in de invoerstroom richting het restaurant. Door middel van de heat-pipes die op het dak geplaatst zijn kunnen we in een groot deel van het benodigde warme water voorzien. Hiermee hebben we dus een deel van de eigen gas- en electrabehoefte kunnen verminderen!

👑 Let op, gesloten! 👑

🇳🇱🧡 Koningsdag - zaterdag 27 april - zijn we gesloten 🧡🇳🇱

Welkom bij Duinvermaak

(Nu weer) Dagelijks geopend van 9 tot 21 uur. Keuken geopend 12. 00 uur tot 20.30 uur.

7 dagen geopend
van 9.00 uur tot 21.00 uur.

Wist u dat u bij ons ook pannenkoeken en pizza's kunt
afhalen!

Gratis parkeren
+ fietsoplaadpunt

Bij ons verkrijgbaar
PWN Duinkaarten